Missä on lähin palvelupiste?
 
Haluatko varata ajan?

Ohje Muokkaa varausta
Suomalainen A-Katsastus
A-Katsastus - AvainlippuOnhan siinä Avainlippu? Meillä on!

Tiedä mitä ostat. Tunne mitä myyt.

alk. 79
Lue lisää

Tiesitkö, että oston yhteydessä asennamme pyyhkijänsulat puolestasi, mittaamme ja lisäämme öljyn sekä pesunesteen?

Lue lisää

BG tuotteilla puhtaampi moottori!

Tehokkampi auto on taloudellisempi ajaa. Useissa palvelupisteissämme on saatavana BG Karstanpoisto puhdistuspalvelu ja nyt myös uudet BG ylläpitotuotteet. Karstanpoistopalvelulla jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita!

Lue lisää BG tuotteista

Etuajalla edullisesti katsastukseen! 

Etuajan voi ostaa vain netistä varaamalla ja maksamalla etukäteen. Hinnat koskevat henkilö- ja pakettiauton määräaikaiskatsastuksia. Hinta sisältää Traficomin viranomaismaksun 2,73€ (sis. alv 24%). Etuaikoja on tarjolla rajoitetusti ja ne vaihtelevat.

Varaa aika

Rahoitusta ja turvaa yksityishenkilöiden väliseen autokauppaan

A-Katsastus ja OP tarjoavat uutta OP Autorahoitus-palvelua yksityishenkilöiden väliseen autokauppaan. Nyt voit saada OP Autorahoituksen yksityishenkilöltä ostettavaan autoon. Palveluun liittyvä auton rahoitustarkastus, rahoitussopimus ja autokauppa tehdään A-Katsastuksessa.

Lue lisää OP Autorahoituksesta

Onhan siinä avainlippu? Meillä on!

A-Katsastus-konserniin kuuluvat katsastusasemat ja yritykset ovat kaikki täysin kotimaisia katsastustoimijoita. Suomalaisen Työn liitto on myöntänyt kaikille A-Katsastus-konserniin kuuluville yrityksille Avainlippu-tunnuksen.

Lue lisää Avainlipusta

Hyödynnä ilmaiset lisäpalvelumme

Saat tuotteen oston yhteydessä myös hyvää ja ilmaista palvelua. Ostaessasi lasinpesunestettä lisäämme sen ilmaiseksi säiliöön. Moottoriöljyn ostaja saa ilmaisen öljyn mittauksen ja lisäyksen kaupan päälle. Pyyhkijänsulkien oston yhteydessä asennamme myös sulat ilmaiseksi.

Lue lisää

Milloin katsastan seuraavan kerran?

A-Katsastus muistuttaa sinua mielellään hyvissä ajoin kun asia tulee taas ajankohtaiseksi. Tilaa katsastusmuistutus! 

Muistakatsastus.fi

Tietyt palvelupisteemme rekisteröivät myös veneitä.

Lue lisää ›

Ajovarma ottaa vastaan ajokortteihin liittyvät lupahakemukset. A-Katsastus ja Ajovarma toimivat lähes sadalla paikkakunnalla samoissa tiloissa.

Ajovarma.fi ›
31.08. 2022
Tilaa katsastusmuistutus - voit voittaa lahjakortin!

Käy tilaamassa A-Katsastuksen Muistakatsastus.fi-palvelusta katsastusmuistutus, niin muistutamme sinua, kun ajoneuvosi katsastusajankohta lähenee. Osallistut samalla katsastuslahjakorttien arvontaan.

Lue lisää ›
09.08. 2022
Hae mukaan uusien katsastajien peruskurssille!

Kiinnostaako autoala? Lähde katsastajan urapolulle. Katsastajana olet mukana varmistamassa, että jokainen tiellä vastaantuleva auto on turvallinen.

Lue lisää ›
09.01. 2022
Muistakatsastus - jätä meille yhteystietosi ja saatat voittaa katsastuksen!

Jätä meille yhteystietosi – muistutamme sinua oman valintasi mukaan tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun ajoneuvosi katsastusajankohta lähenee. Osallistut samalla arvontaan, jossa voit voittaa ilmaisen katsastuksen! 

Lue lisää ›